17.12.2012

Oulun tuomisia ;)

Olin torstaista sunnuntaihin vanhempien ja koirien luona Oulussa. Jään Jyväskylään joulun pyhiksi, koska aika varmasti tammikuussa tulee äkkilähtö Ouluun. Koska koira vauvvoja odotettavissa :)

Tässä olisi ekana kynnet, jotka kestivät melkein koko reissun nättinä.. Kolme tuntia ennen lähtöä huomasin, että oikean käden keskisormesta oli lähtenyt pala lakkausta....

Ihailkaa puhelimeni takakantta....
Lakkoina tässä oli Beauty UK - 36 Neon Blue ja päälle laitoin pari kerrosta Flormarin U25'sta tummentamaan väriä ja lisäämään pientä blingiä.

Noh, mitä sitten Oulusta tarttui matkaan? Joulukarkkien lisäksi (ainoja) lahjatoiveeni!
Dididididididiiiiii ~

Woooo. Paljon hehkutettu ja tykätty Seppälän Sensationail setti! Värinä Scarlet Red. Odotan niiin innolla että pääsen tekemään ekat kynnet. Olen luvannut itselleni että ensin teen kokoelmasta postauksen (ja siivoan tuon pöydän) ja sitten saan tehdä ekat geelilakkaukseni ikinä.

Tässä vielä kannen alta tärähtäneen oloinen kuva
En suosu vieläkään uskomaan, että kaikki on tuossa pienessä paketissa.. Taino kun on nähnyt livenä vain isoja UV-uuneja, niin tuo näyttää jo ihan olemattomalta.

Tutoriaalia, kuvia ja ehkä videotakin tulosta tuosta setistä kun saan ekat kynteni tehtyä.

Kuinka monen toivelistalla Sensationail setti on? Tai kenellä se on jo? (Linkkaa blogipostauksesi jos olet jo kokeillut ;)

<3 Lymi


ps. odotettavissa on koneen vaihto tammikuun alussa, nykyinen pöytäkone sanoo sopimuksensa irti lähitulevaisuudessa... toivottavasti ei ennen uuden koneen saapumista :s

2 kommenttia:

  1. Mä oon alkanut lämpenemään tolle setille... Mutta en ehkä vielä hanki sitä ;)

    VastaaPoista
  2. Minuakin houkuttelisi tuon Sensationail-setin ostaminen, mutta vielä olen saanut hillittyä itseni :D

    Emmi
    http://emmminn.blogspot.fi/

    VastaaPoista