14.2.2013

Ystävänpäivän ostokset

Tämäkin päivä vuodesta taas... Noh, sinkkuna on hyvä idea aina lähtä shoppailemaan ja ostamaan itselle kaikkea kivaa.

Noh, lähin siis oikeasti keskustaan verikokeisiin ja katsomaan penkkari rekkoja.. Karkkia sain toki ja verikokeetkin sujui ihmeen nopeasti.. Alle 10min meni siinä reissussa.
Hesellä kävin syömässä pikaisesti ja eksyin kierrokselle H&M -> Seppälä -> Kicks... Tästähän ei seuraa mitään hyvää, ikinä.

H&M'llä kävelin suoraan kosmetiikka hyllyille ja bongasin lakan jota olin katsellut nettikaupassa.. Ja pakkohan se oli ostaa!! Sitten suunnaksi Seppälä... Nooh, yksi ainoa lakka lähti mukaan. Wet n Wildin Clear Nail Protector on ollut ostoslistalla jo hetken ja nyt nappasin matkaan..
Tässä oli siis mitä lähdin oikeasti ostamaan...

Kicksiin poikkesin ihan sattumalta, eka bussi kotiin lähti vasta 30min päästä.. Joten lähdin 'äkkiä vilkaisemaan' Kickisin tarjontaa... Nooh, Dependit.. Niitä oli pakko ottaa muutama mukaan.. Ja sitten yksi IsaDora yhdelle ihanalle naiselle ;) SITTEN tein ison virheen ja kävelin katsomaan OPI Hollanti kokoelman standia..
Ja ilokseni huomasin että lakat oli puoleen hintaan... Ostin vain yhden, oikeasti. Yhden. Olin tätä pitkään halunnut ja nyt ostin. Itselleni. Lahjaksi...

Tässä olisi siis kuvia ostoksista

Wet n Wild - Clear Nail Protector, H&M - Jo Is In The House & IsaDora...
Mitä lähdin ostamaan..

Depend 325, 310 & Matte Top Coat ja OPI - A Roll In The Hague
Mitä tarttui mukaan...

Sanoisinko että... Normaali reissu kun Lymi lähtee shoppailemaan ja löytää jotain pientä kivaa..

Ystävän hyvää päivää lukijat <3

<3 Lymi
ps. Kicksin myyjän ilme oli aika priceless kun sanoin "Joo, välillä pakko saada uusia vaikka kotona on jotain 150 lakkaa.."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti