28.3.2013

Eksyin sitten Gina Tricotille

Elikkäs lähdin alunperin ostamaan uuden Base coat pullon.. Olen siis ihastunut tähän kyseiseen base coattiin.. Ei ole isompia värjätynyt kynnet :) Suosittelen siis! Top coat on ihan blöö, kestää ikuisuuden kuivua.. Tai ehkä oon oppinu liian hyvään noiden pikakuivattajien kanssa?

Otin kuvat järkkärillä että pokkarilla, ihan vertailun vuoksi!


Lakat ovat 3D Ice ja Space Queen. Nämä suorastaan huusivat ostamista.. Olen rakastunut juuri Space Queenin kaltaisiin lakkoihin.. :D Tämä paha? 3D Ice houkutteli myös ulkonäöllään, eikä minulla muistaakseni oli tälläistä lakkaa..


Ylempi kuva on otettu järkkärillä ja tämä alempi pokkarilla.. Kumpi on parempi? Yritin lähinnä saada näkyviin näiden kauneutta..

Laitoinpas nämä sitten illalla tikuillekkin.. Eli tässä olisi tarkempia herutus kuvia.
Ensin 3D Ice, joka on tahtoi olla vaikea kuvattava.. Ekana järkkärillä otettu ja sit pokkarilla..
^järkkäri^
Tikulla on pohjassa Sally Hansenin Night Flight joka on luotto mustani mitä tulee swatcheihin.. Kiekoilla ei ollut tilaa kokeilla muiden värien päälle.. Pitää tilaa jossain välissä lisää kiekkoja.
Space Queen muistuttaa kovasti juuri ostamaani H&M lakkaa, jostai ei jostain syystä ole yhtään kuvaa vielä blogissa? o__o Teen erikseen postauksen näistä glitteri rakkauksistani..

Jälleen järkkäri kuva ekana ja sitten pokkari!
 ^järkkäri^Sitten pokkarila otettu yhteiskuva, missä näkyy nätisti ainakin Space Queenin glitterin monivärinen ellei hieman holomainen kimallus.


Tuliko kiire Ginaan? (voin diilata *vinkvink*) Entä mitä mieltä olette, jatkanko kuvien ottamista molemmilla kameroilla vai pysynkö järkkärissä?

<3 Lymi

1 kommentti:

  1. Jännä että osaan noista pokkarikuvista tallentu paremmin toi kimallus. Järkkärikuvissa sitä ei juuri näy.

    VastaaPoista