2.12.2013

Sensationail - Island Oasis

Inspiroiduin Instagramin ihmeellisessä maailmassa tekemään geelilakkauksen :) Ostin Island Oasiksen tällä kertaa Hair Storesta samalla kun kävin katsomassa että olisiko äidille hiuslakkaa.

Tässä jotain sekavia kuvia aiheeseen liittyen :DKuvassa työpisteeni. Löysin Facebookin kirpparilta Ikean Micke pöydän, joka on just täydellinen mun käyttöön. Siinä on nyt levillään mun meikit ja jos joskus saan TV'n, se valtaa tuon pöydän...
Myös otan kuvat tuossa. Laitoin toisen mun pöytälampun tuohon ja ison laatikon avautuessa sieltä 'hyppää' esiin mun kuvaustaustapahvi.

Valkoinen pahvi on pöydän suojana, koska epäilin sotkevani lakkauksen reunoja siistiessäni kuitenkin vahingossa pöytää ja se tosiaan olisi tapahtunut..
Kuvassa näkyy vasemmalta oikealle ohjeet (joista edelleen lunttaan), lamppu, clenser, primer, base&top coat ja itse Island Osais.
Sitten on setin oma kynsiviila, pari noita nukkaamattomia lappuja ja tuo tikku, jota käytän useimmiten lakkausten siistimiseen ennen uuniin laittoa.

Mutta jatketaan...

 

Tässä valmis lakkaus paketin kanssa.
Kynsien kärjet näkyvät ikävästi salaman kanssa, mutta luonnossa niitä ei näy.


Tämä on otettu tässä dataus pöytäni lampun valossa ja väri näyttää jotenkin ihan erilaiselta kuin kahdessa muussa kuvassa + paketissa?


Tämä on otettu kun huoneessa on kaikki valot päällä + salama ja ainakin omalla näytöllä tämäkin on eri värinen kuva taas?

Island Oasiksesta löysin kuvia Googlella joissa väri on lähemmäs turkoosi? Katson atm pelkän kattolampun valossa kynsiä ja nämä näyttää ... muovisen vihreän joulukuusen värisiltä? :D Jännä.
Tosin kattolamppu on oranssi, atk pöydän valkoinen ja meikkipöydän kellertävä?
Ulkona tietty nähdään sitä turkoosimpaa puolta tästä, harmi ettei kameraa tule otettua mukaan tai käytyä parvekkeella kuvaamassa.. Pitääkin muistaa.

Keksiikö joku selityksen tälle mysteeriselle värin vaihtumiselle? Onko kukaan inspiroitunut mun blogin tai jonkun muun mestan kautta kokeilemaan Sensationailia?

<3 Lymi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti