18.8.2013

Ei koita mulle kurjat ajat!

Tässä olis mukava postaus niistä kynsiin liittyvistä kolmesta asiasta, jota ilman en osaisi elää.

Numerot 1 & 2

Seche Viten pikakuivattaja ja kynsilakanpoistoaine, joka on juuri nyt tuota koneHELSINKI merkkistä :)

Seche on suurin rakkauteni, jota ilman elämäni olisi kamalaa.. Oon toooosi super huono odottamaan lakkojen kuivumista ja joskus ei vaan oo aikaa.. Silloin Seche pelastaa. Tämän 'perhepakkauksen' ostin eBaysta ja saapui tosi nopeasti! Pelkäsin ettei kerkeä ennen muuttoa tulla..  Jos myyjä kiinnostaa niin KLIK

Tokmannnin myyjä kertoi että tuo poistoaine olisi jäämässä valikoimaan ja naureskeli kun ostin tuon pullomäärän kerralla.. Mun tuurilla sitä ei kuitenkaan oo just sillonku tarttisin... :| Tuoksu tuo mieleen miesten? hajuveden ja toi litku on VIOLETTIA :D Aivan ihana yllätys.
Pullo maksaa 1.59e ;) Hamsteroimaan vaan kaikki naiset nyt.

Numeroooo 3

Vanupallojaaa ~ Näitä hamsteroin alennusmyynnistä, harmi että noin vähän.. Mutta joo, nämäkin on kotoisin Tokmannilta. Hinta-laatu-määrä suhde on 5/5. Tuo pussi riittää melkein kuukaudeksi, riippuu miten paljon puhistelee kynsiä (itse käytän kaikkeen muhuunkin).

Harmitti tosi paljon kun näitä ei ollut hetkeen myynnissä ja pitää kyllä muuton jälkeen ostaa näitä muutama pussi lisää kaappiin *köhköh* Suosittelen! Yhdellä pallolla itse ainakin saan puhdistettua yhden käden kynnet.

Mitkä on SUN top 3 kynsijuttua joita ilman et vaan voi elää?

<3 Lymi
ps. kuvien laadun tarjosi Samsung Galaxy S4

1 kommentti:

  1. Ihan hullua kynsilakanpoistoainehamstrausta! Musta jo kaksi tuntuu paljolta kerralla :D
    Ja tuo seche-perhepakkaus <3 Kiitos linkistä

    VastaaPoista