15.8.2013

It glows and I luv it!

Jos joku ei vieläkään tiedä, niin glow in dark lakat ovat suuri rakkauteni! Etsin jatkuvasti uusia merkkejä joita testailla. Löysin vihdoinkin sen täydellisen kuvausvalon, joka vapauttaa molemmat käteni kameran käytettäväksi.
Jalustan kanssa tosin on helpompi kuvata, mutta rasittava mitä tulee kynsien kuvaamiseen...

Noh, lörpöttely sikseen. Tässä olisi edellisen postauksen Nailsin Snow White ja päälle laitoin Lack Attacking Dementor's Kiss lakkaa. Sain tämän yhdistelmä päähänpinttymän suikussa ja oli pakko lisätä Wild&Mildin Glow Watermelon lakkaa päälle, ihan testiksi että muuttaako valkoisen lakan väriä. Tulin siihen tulokseen että ei.
(oops, lörpöttelin sitten taas..)

Ääh tuo peukalo :| Kuvia muokatessa vasta huomasin -__-
Tässä on koko lakkaus ihan lampun alla ilman salamaa. Nätti ja ihana Dementor's Kiss näyttää aivan mahtavalta!

Sitten otettii käsivaralla huonosti tarkennettuja ja tärähtäneitä kuvia.. Pimeässä hohtavat lakat pitää kuvata manuaali tarkennuksella, mikä on vaativaa kun näytöllä ei näy mitään..
Hohto näkyy selvästi n. minuutin 'latauksen' jälkeen. Glowin laitoin koko komeuden päälle, olisi ehkä ollut jännempi Dementor's Kissin alla? Noh, next time.


En voinut vastustaa muutaman kuvan näistä 'halpis' gloweistani.
Ensin 'latauksen' aikana otettu kuva

Dependin pullossa on frankenini, jota en ole kynsille vielä kerennyt kokeilemaan.

Tässä sitten näkyy tosi nätisti tuo hohto <3 Niin rakastan näitä!


Oikeasti en jaksa odottaa pimeneviä iltoja ja pimeitä öitä, kun nämä lakat the thing taas. Kesä öinä näille ei ole mitenkään paljon käyttöä, mutta kiva yllätys yksityiskohta ;)
Vielä kun saisi loputkin Wild&Mild Glow lakat.. Pitäisi varmaan jostain päin nettiä tilata..


Joko tartutin glow in dark lakka rakkauteni teihin? Alkoiko himottamaan? ;)

<3 Lymi
ps. muutan tasan viikon päästä, taisiis vien tavarani varastoon ja vietän viikon Oulussa ennenkuin saan tavarani uuteen asuntoon. Yritän tehdä ajastettuja postauksia valmiiksi teille, esim se pitkään odotettu Sensationail videotutoriaali on tulossa! (lähinnä siksi etten voi raahata kaikkia lakkojani Ouluun vaikka kuinka tahtoisin..)

4 kommenttia:

 1. Uuu, voi hurja! Kylläpäs ne loistaakin >:)

  VastaaPoista
 2. Todellakin haluaisin noita itselleni O.O Voin vaan kuvitella miten makeita ovat pimeneviin syysiltoihin... (:

  VastaaPoista
 3. Oho :o

  Näyttää tosi hyvältä mutta jostain syystä en itse lämpene. Olen kai jotenkin säikky pimeässä etten arvosta tuota efektiä :D

  Mulla tosin on vieläkin puteli Yves Rocherin hohtavaa lakkaa, se ei taida olla pimeässä hohtava vaan loistaa jossain diskovaloissa. Oli mukavaa huomata se baari-illan aikana kun kuvitteli laittavansa ihan normaalit lakkaukset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Itse en ole vielä (kerennyt) sotkeutunut noihin UV aktiivisiin lakkoihin. Nekin on mukava yllätys ja kerää varmasti katseita :D

   Poista