24.10.2012

Halloween tulee, oletko valmis?

Jooh.. Joku meni sitten yksi yö tässä innostumaan vähän :D Löysin yhden huonosti pidetyn kynsilakan ja siitä se idea sitten lähti....

Ensin se pliisumpi näky:
Pelkkää kynsilakkaa 'hakattuna' miten sattuu kynsiin.
Tähän päälle oli tarkoitus laittaa mattaavaa päällyslakkaa, mut arvatkaa oliko mun lopussa ja vähän kuivunut? Pitääkin lisätä ostoslistalle!

 Sitten iski se kuuluuisa luova hulluus.... Ja meni hieman ehkä yli?

Kynsilakkaa, huulipunaa ja luomivärejä <3 Violettia ja mustaa luomiväriä lähinnä. Huulipuna toimi hyvin pohjana kokonaisuudelle. Mustaa lähinnä kynsien kärjissä.
Blendaaminen ei ihan onnistunut, mutta annan itselleni sen anteeksi tämän kerran.. Olisi pitänyt käyttää mattavärejä tai sitten etsiä se mattaava maskipuuteri.. En kerralla sitten.. Mutta tykkään <3 Oli tosi kiva pestä pois kaikki huulipuna ja luomivärt.. Käsien iho ei ihan arvostanut..
 
Käytety tarvikkeet:
Wet n Wild, Wild Shine: Red Red kynsilakka, The Color Workshop kirkkaan punainen huulipuna,  joku super vanha ja halpa luomiväripaletti ja Seppälästä ostettu luomiväripensseli!Tuo punainen lakka oli muuten ihana ottaa pois.. Edelleen kynsinauhat ja kynnet vähän punertaa..Jos jotain rauhallisempaa seuraavalla kerralla?

<3 Lymi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti