21.10.2012

The hidden talents of mine

Elikkäs, mitä ainakin väitän osavaani hyvin?

* Opettelin Html -koodauksen 9 vuotiaana ja sittemmin ylläpitänyt suosittuja nettikenneleitä ja pokemon hoitoloita <3 Expage ja Geocities.. Niitä aikoja
Nykyään koodaan huomattavasti paremmin ja olisi tarkoitus tässä talven/kevään aikohin tehdä nettisivut, missä esitellä osaamista kaikissa asioissa missä olen (mielestäni) hyvä. Pitäisi PHP'ta ainakin opiskella, mutta on tässä aikaa.

* Olen myös ok valokuvaaja, viel pitää oppia paljon ja kuvata. Mutta tykkään kuvaamisesta tosi paljon! Talvella tulee olemaan kiinnostavaa (yrittää) kuvata. Tykkään kuvata maisemia enimmäkseen. Ihmisiä myös.

* Kynsien lakkaus... Voi turhamaisuus! Kynsien lakkaamiseen saa helposti tuhlattua aikaa (ja rahaa).. Joskus ei kiinnosta kuin yksiväriset kynnet, mutta toisinaan innostun ja kynsissä on ihania koristeluja. Kynsiä tässä blogissa tullaan varmasti näkemään..

* Maskeeraus <3 Innostuin maskeerauksesta kun törmäsin tähän jätkään YouTubessa. Ihastuin varsinkin tyyliin käyttää maskeeraukseen ihan normaaleja meikkejä. Miten paljon luomiväreillä saakaan aikaan.

Tässä nyt  jotain... Kirjoittelen lisää jos tulee mieleen

<3 Lymi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti