15.10.2012

Lymi herself

Tässä pieni ja tiivis esittely siitä, kuka tätä blogia kirjoittaa :)

Name:
Mua kutsutaan nimellä Lymi. Se on ollut mun nimimerkki internetin syövereissä viimeiset 5 vuotta. Myös mun kaverit kutsuu mua Lymiksi.
Muut väännökset tästä nimestä on Lymice ja Lymika. Niitä käytän harvemmin..

Background:
Alunperin olen kotoisin Oulusta, mutta muutin 2010 Jyväskylään ja täällä olen viihtynyt enkä heti lähde täältä pois.. Varsinkaan takaisin Ouluun..

Olen 20 vuotta nuori, elisiis syntynyt -92 elokuussa.

Puhun sujuvasti internettiä ja erilaisia murteita, joten pahoittelen etukäteen. Pyytäkää toki suomentamaan. Englanti on mulle lähes toinen kieli ja välillä en huomaa edes et kirjotan tai puhun englantia kesken lauseen..

Aloitin Datanomin opinnot 2008, mutta erosin virallisesti 3.8.2012. Valmistuminen oli epätodennäköistä. Olen juuri nyt sairaslomalla.

Style:
Olen ulkoiselta tyyliltäni jotai rokkarin ja gootin väliltä, mutta en ole täysin uskollinen kyseisille tyyleille. Pukeudun yleensä mustiin, mutta käytän värikkäitä vaatteita kun sille mielle satun.

Hiuksista on löytynyt väriä skaalan päästä päähän.. Tosin sinisen ja vihreän skippasin suosiolla. Punainen on mulle _the väri_ hiuksissa, mutta oranssikin sopii minulle hyvin.

Meikkaan mielialani mukaan.. Yleensä värikkäästi ja toisinaan turhankin näyttävästi.. Meikkaaja-maskeeraaja koulutus on yksi unelmistani!

Kynnet on myös tosi tärkeä asia ulkonäköä! Kynsissä minulla on yleensä kirkkaita värejä ja fiiliksen mukaan tehdyt koristelut.


Olen superr pinnallinen enkä häpeä myöntää sitä.. En voisi ikinä poistua Siwaa kauemmas (=Siwa toisella puolella tietä) ilman meikkiä. Siwaa kauemmas en yksinkertaisesti suostu päiväsaikaan liikkumaan ilman että hiukset, meikki ja kynnet on laitettuna.

Any questions? Vastailen mielelläni jos jokin kiinnostaa.
Sairaslomani tai koulun lopettamisen syistä en tule nyt enkä tulevaisuudessa puhumaan :)

<3 Lymi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti