27.7.2013

Kävin mä mutkan Tuurissa!

Eli Lymin eka private kesäloma reissu kohdistui Tuurin kyläkauppaan, mukava reissu kaiken kaikkiaan. Harmiksi junamatka kestää turhan kauan ja on suhteellisen kallis, mutta reissu oli 5/5.
Ostelin lakkoja itselle ja muutama lähti diilauksena eteenpäin.

Instagramissa on kuva kaikista lakoista :)

Ekana esittelyyn mun suurimmat aarteet! Nimittäin muutama W&M Color Change <3

Oikeaa järjestystä en muista, mutta lakat on; Unicorn Hor, Moonseed, Sunseed ja Ghost Tears.
Nämä olen lakkaillut koon 0 tekokynsille, mutta en ole kerennyt käydä auringossa tsekkailemassa et miltä näyttävät :/ Eli odotettavissa on sellainenkin postaus. Harmi että tikut on loppu, enkä ole saanut aikaiseksi tilata uusia (enkä tilaa ennenkuin olen saanut uuden kämpän..)
Multa puuttuu YKSI, että olis koko sarja.. Numero 03! Arvatkaa vaan että kismittikö kotiin tullessa tajuta että yksi ainoa puuttuu ja varrrrmasti se olis ollu siel Tuurissa...

Sitten olis vuorossa lakat jotka diilasin eteenpäin:

Nämä tilasi Sonne ja he ovat Orly - Enchanted Forest ja Loreal - Paradise Flower.Sit nämä Tuuri exclusivet. W7 lakat, jotka lähti Eryalle ja kans Sonnelle. Heidän nimet näkyy kuitilla, eli kiva. Ovat siis Moon Dust, Lava Flor, Mosaic & Black.

W&M Gloweja oli kans pakko ostaa, näitä ei kait ollut muita värejä tai sitten ne muut ei kiinnostanu?
Noh, he ovat Glow Orange & Glow Lime. Ihania tulevaa syksyä ajatellen. Nyt on enempi matskua tehdä Glow In Dark lakkojen kuvaustutoriaali! (joka on for realz tulossa..)
Näitä ihanuuksia on nyt mulla kolme. :)

Koko reissuun paloi rahaa n. 150e, sis junaliput ja mitä ostin eväitä :D Ostin kaiken näiden seuraksi muutaman pelin. The Sims 3 plus Lemmikit boxi, The Sims Supernatural & Ubisoft Classics boxi. Ja jotain muuta kivaa...


Onko muut käyneet Tuurissa tai menossa vielä tälle kesää?

<3 Lymi
ps. mun piti mennä nukkumaan n. 4h sitten, mutta jumituin koneella ja ajattelin tehdä jotain järkevää = kirjoittaa tämän postauksen :))

6 kommenttia:

 1. Tulihan siellä käytyä :) Aika paljon kans kahmnin lakkoja mut se oli hyvä paikka hommata täytettä lahjaringin paketteihin :)
  Toi moondust lähti kans mun matkaan :)

  VastaaPoista
 2. Ai niin, miten hyvin noi color change-lakat toimii, ostin kans tuurista yhen, pixie kiss eli se pinkki,.. onko noissa miten voimakas se muutos? kerran ollu vaan kyllä kynsillä et enkö osaa kattoa, vai kestääkö se värin vaihtuminen kauankin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan oma postaus tästä värin muuttumisesta :)
   http://www.mycreativemadness.blogspot.fi/2013/03/my-precious.html
   Ja meni ihan pari minuuttia värin vaihtumiseen talvella ja nyt kesälläkin nopeasti vaihtuu väri kun hengaa auringossa :)

   Poista
 3. Mä sain lahjaringistä tollasebn glow lakan, mutten oo vieläkään keksinny et miten se toimii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Glowt hohtaa pimeässä. En ole testannut et kuinka hyvin.

   Poista
 4. Orly oli Enchanted Forest ja Lorkku on Paradise Flower, kiitti Lymi. :') <3

  VastaaPoista