16.7.2013

Seinäjoen kynsimiitti 29.6

Oho, siitähän on kohta jo kuukausi... Miten niin en ole saanut mitään aikaiseksi...? Kirjotan 1/2 postausta, toinen osa tulee pian.

No mutta. Meillä oli siis aivan ihana miitti Seinäjoella :) Mulla oli aamulla viideltä herätys ja sain kävellä koko 4 kilometriä tavaroideni kanssa Matkakeskukselle. (kiitos Jyväskylän Paikallisliikenne <3) Juna lähti 10min myöhässä, mutta oli silti ajoissa Seinäjoella.. Magic! Siinä melkein 3 tuntia istuin junassa, yritin nukkua ja epäonnistuin..

Hengailtiin Seinäjoella eka Liisan ja Sonnen kanssa kolmestaan. Vietin tavarat miittipaikalle (Seinäjoen Stockmann Beautyyn) ja juteltiin Coffee Housessa syvällisiä. Käytiin myös kierros muutamassa kaupassa, ihan vaan kattelemassa ja tuhlaamassa aikaa.
Lopulta lähdettiin miittipaikalle ja pian saapui Tike ja sitten Henna. Laitettiin sponsoreilta saadut kivuudet pusseihin ja juteltiin porukkaa odotellessa mukavia.

Meitä oli miitissä yhteensä 10 henkeä, elikkäs itseni lisäksi Liisa ,Tike, Sonne, Sini, Matilda, Pinja, Kata, Marjo & Henna.

Kuva lainattu Liisalta
Ihanat pussit meille sponssasi siis Lavera! Noiden sisällä oli vielä Trindin kassit kaikille :) Laitettiin tavarat silleen hianosti että Laveran pusseissa oli kaikki rasvat ja sellaset. Ja sit Trindin kasseissa oli lakat ja muut kynsijutut.

Lisäksi meillä oli niin paljon lakkoja, että arvottiin osa (klikkaa isommaksi, vaikeen levee kuva)
Woo, tää on mun oma :D
Tässä olis ihana ryhmäkuva kaikkien miittiläisten kynsistä. Omista on vain yksi Instragram kuva (miten niin en jaksanut junaa odotellessa ottaa järkkäriä esille..)

Kuva on jälleen Liisalta
Mut kynnet ooon oikeen reunan keskellä. Pienen kriisin sain edellisenä päivänä, että mitä mitä mitä kynsille.. Jaden Magia Negra voitti ja lisä koristuksena on OPI - Polka.comia, joka on aivan ihana lakka <3

Miitin jälkeen käytiin syömässä ja lähdettiin Liisan kansssa jatkaamaan iltaa kun muut lähti jatkamaan matkaansa johonkin muualle..

Laitetaan tämän postauksen loppuun vielä yksi suupeeer edustava kuva minusta:
Tämäkin on Liisalta ::D
Jos joku ei vielä tiedä, niin oon toi toinen oikeelta... Ilme ja hiukset on kyl just tosi hyvin tässä, olinkoha jopa laittanu jo hiukset kiinni? Oli kait juttu kesken tai näkiin jotain jännää tuol..
Ja tietysti muiden blogeista löytyy lisää tosi hienoja kuvia musta ja mun hienoista ilmeistä <3 Et menkääpä kattelemaan.

Seuraavassa postauksessa esittelen sit kaikki kivat jutut mitä saatiin miitistä.. Mutttta seuraava postaus on kyl jotain ihan muuta...

<3 Lymi

1 kommentti: