19.1.2013

Glistening Snow, the bling!

Wooooooooooo. Täällä on yksi tosi super onnellinen glitteri rakastaja! Edellisessä postauksessa sanoin, että miten nautinnollinen yö on tulossa :) Ja olihan se. Lakka lähti ilman isompia murheita kynsiltä ja loppu pinkki lähti kans pois.

Chinan Glistening takas kynsille ja kolmelta aamulla paras idea ikinä; Sensationailin top coat tähä päälle! Otin tehtäväksi eka siivota lattian, että mahun tohon mun lakkauspöydälle säätään ton lampun kanssa. Sen tehtyäni lamppu ja top coat laatikosta ja hommiin.

Pyyhkäisy cleanserilla, kerros top coatia ja kynnet uuniin! 5 min meni koko projektiin, josta 3min meni siihen et top coat kovettu uunissa. Ja tää on oikeeeesti niiiiin bling!! Mikään mun käyttämä normaali top coat ei oo saanu tätä samaa aikaseksi. Jospa nää kestäiski yli viikon nättinä <3

Tässäpäs paras kuva minkä näistä sain. Heräsin jopa sellaiseen aikaan, että aurinko väitti paistavansa... Menin siis joskus ... ennen aamu kymmentä nukkumaan ja heräsin puoli yksi... Mutta niin, se kuva:
 
  
Klikkaa isommaksi


Kynsillä on siis kaikki paitsi top coat normaalia kynsilakkaa! Odotin et lakat kuivuu, sit siivosin lattian ja laitoin tuon top coatin... Joku jossain sanoi, tosin geeli top coatista, että pitäis odottaa useempi tunti että ois fiksuu laittaa tuo top coat... Eeehei, ei mulla oo aikaa odottaa, kaikki mulle nyt heti eikä kohta ;)

Joko alkaa himottamaan Sensationail? Entäs mitä tyksitte tästä lakasta? Itse pitää tilata toinen jostain...

<3 Lymi
3 kommenttia:

 1. Odotan innolla mitä sulla sanoo toi geelilakka tossa päällä, kun kokeilin itse samaa ja todellakin useemman tunnin kuivui lakat alla. Pilallehan se meni, mutta vasta tekemisestä seuraavana päivänä.
  Olis kiva kuulla, millä merkeillä toi homma onnistuu koska selkeästi tolla mun käyttämällä merkillä ei...

  VastaaPoista
 2. Uuuh, aika blingit todellakin on! 8)

  VastaaPoista
 3. Sulle ois haaste blogissani :)
  http://fromcaramelshands.blogspot.fi/2013/01/11-kysymysta-x-2.html

  VastaaPoista