16.1.2013

L´oréal Paris ja ranskiksen tekemisen helppous

Lupailin irkissä joku ilta takaperin esitellä tämän pienen ihmeeni. (hehe) En vain muista että kenelle, koska tuo turha otus (irssi) meni kuolemaan pari tuntia takaperin..

Olen niitä ihmisiä, jota inhoavat ranskis kärjen tekoa! Teippiä tai tip quideja tai nail art pensseleitä.. Ehei, ei mulle enää! :D Tykkään pitää varpaissa ranskista, kesällä varsinkin tosi nätti.

Pidemmittä puheitta, saanko esitellä; L´oréal Paris Resist & Shine Liner, French manicure <3
Tämä ihanuus on siis pelastanut hermoni moneen otteeseen! Ja tämä peittää hyvin vaikka ei heti uskoisi :D Katsokaa itse.

Otetaan kiekko missä on Gina Tricotin lakkoja:

Nude, oranssi/pinkki, sininen, musta ja violetti glitteri
 
Vilkaistaan kynän käyttöohje
Vähän kuin kulta/hopea tussia käyttäis :D
Aukaistaan kynän korkki

Tussaillaan eka kerros valkoista kaikkiin kärkiin suht huolimattomasti


Toinen kerros ja vähän topcaottia tasoittamaan pintaa


Jooh, en saanut ihan nätisti menemään noita kärkiä.. Lähinnä koska oon huono odottaan sitä minuuttia että kuivahtais.. :D Mut näette idean. Kaks kerrosta peittää siis myös mustan! Kolme peittää varmasti minkä tahansa nätisti.

Löysin tämän pitkien etsintöjen jälkeen Sokokselta :) Muistin jossain nähneeni tämän, mutta en saanut mitenkään päähäni merkkiä. Onneksi meidän Sokoksella on tosi monta merkkiä edustettuna...  Hintaa oli noin 9e. En kadu, ei tarvitse ranskiksen takia metsästää hyvin peittävää valkoista lakkaa, eikä kirota kamalaa sotkua..

Mitä tykkäätte? Pelastus vai turha keksintö?

<3 Lymi


ps. ihana huomata, että miten huonosti otin pinkit lakat pois kynsistä :D Ilosta alkaa nyt lakkaan uusiksi tota Glistening Snowta.. Noh, ei voi mitään. Ja tästä postauksesta myös huomaa, miten vaihtelevasti kirjoitan.. Välillä melkein ilman murretta ja välillä iha miten sattuu koska en tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti