1.1.2013

Kuulumisia Oulusta

Postaus sisältää melkein mielenkiintoista tekstiä sekalaisista aiheista.

Diih, lähdin sit 30. päivä Ouluun. Isä soitteli jatkuvasti Axeliasta ja alko mennä jo herrrmot :D
Tulin sit ite seuraileen ton tytyn tilannetta sanonpahan vaan, et on iso masu pienellä koiralla. Jospa ne nyt pian syntyis. Mittelspitzin pennut on vähän isomman hamsterin kokoisia syntyessään, kun avaavat silmät niin ollaan kokoa pieni marsu.. Sitten suddenly on pystyt korvat, pörröinen turkki&häntä ja aletaan haukkua o__o

Siinäpä koirista. Siirrytään kynsiin ja Sensationailiin!

Nää on toosi nätit, äiti kehu et väri sopii mun iholle ja mätsää hiuksiin (sillonkun oon jaksanu sävyttää ja unohin color maskin Jyväskylään, woo..) En oo huomannu isompia kulumisia, jouduin yhtä kynttä viilailemaan, kun huomasin että tippi oli jotenkin irronnut kynnestä.. Varmaan geelauksen aikana? Kärjet on ihan vähän kuluneet.
Yhteen kynteen laitoin ihan vähän kirkasta lakkaa, kun onnistuin hermostuneena rappaamaan osan geelauksesta irti. Hyvin on kestänyt, eikä erotu kynnestä. Odotan innolla kasvurajan ilmestymistä, näkis vähän miten nopeasti omat kynnet kasvaa! Normaalit lakkaukset on max 3 päivää kynsillä ja kasvamista ei juurikaan huomaa, ellei ota kuvia ja vertaile aikaisempiin kuviin nakuista kynsistä.

Mulla oli kaks kesää takaperin geelikynnet, kun olin kynsimallina Studio 71essä. Taisiis yksi opiskelija tarvitsi näyttöä varten jonkun rohkean ja geelikynsistä kiinnostuneen mallin. Sain siis kahdet kynnet ilmaiseksi, oli kannattavaa uskaltaa ottaa yhteyttä ja jaksaa istua se pari tuntia paikallaan.
Katsotaan et innostunko joskus opettelemaan tekeen oikeita geelikynsiä.. Mutta nämä geelilakkaukset opettelen ensin tekemään kunnolla.

Himottaa kyllä lakata näitä, otin mukaan lähinnä topperi lakkoja ja joitain tarroja pahimpaan muutos himoon :'D

Kuvia on tulossa :D Tämä on lupaus! Asennan Paint.NETin koneelle vielä tälle yötä ja siirtelen kuvia tähän läppärille. Harmi etten voi käyttää Photaria tällä koneella.. Tehot ei vaan riitä :(
Voisin muuten tehdä tuosta Paint.NETistä tutoriaalin, on ilmainen ja hyvä ohjelma just perus muokkaamiseen!  Mulla on itellä Jyväskylässä Photarin lisäksi Paint.NET ja Photoscape joka on kans ilmainen ja sillä saa tehtyä animaatioita ja muuta mukavaa.

Mut nyt lopetan tän kirjottamisen! Ihan liikaa melkeimpä turhaa tekstiä... Hyvää iltaa, yötä, huomenata tai päivää teille. Ja toki vuotta uutta :D !

<3 Lymi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti