27.1.2013

Im out the door, Im gonna hit the city!

Mikä on Lymin go to lakka kun tajuaa että 30min päästä pitää olla menossa bussilla kaupunkiin? Tällä hetkellä elämäni pelastaa Opi - Excuse moi! Kaksi kerrosta kyseistä lakkaa, pikakuivattaja ja eiku menoksi :D

Ei tarvi mitään koristeluja, näyttää hyvältä ja sopii kivasti muuhun lookkiin aina! Suosittelen kyllä tämän ostamista, jos on yhtään samaa ongelmaa kuin mulla. Sopii arkeen, juhlaan ja yöelämään. Itse meinasin tilata eBaysta uuden pullon tätä ihanuutta..
Ostin eräältä ihanalta naiselta tämän nykyisen pulloni ajatuksella että onpahan kokoelmassa jotain punainen/pinkki sävyinen glitterilakka... Sitten... Menin lakkaamaan tämän kiekolle.. Ja sittemmin ollut juuri tässä 'ei voi lähtä ulos jos kynnet ei oo laitettu' -kriisissä pelastajana!

Noh, tässä olisi kuva tästä ihanuudesta.. Ihmettelen että miksi en ole löytävinäni tästä lakasta postausta? En kait ole tehnyt...

Jättäkää huomioimatta kulumat ja lohkeama..

Nämä oli sellaset kahden päivän kynnet :D Nätit, mutta tahtoin jotain uutta aikas nopeasti... Että sinänsä ei harmita että näytti tuolta nopeasti... Ois pitäny ottaa kuva sillonkuin nämä oli viel nätit ja täydelliset.. Next time!

Onko teillä tätä kyseistä lakkaa?  Tai suunnitelmissa ostaa tulevaisuudessa?


<3 Lymi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti